Jump to content

blackmolly

Felhasználó
 • Pontszám

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

1 Semleges

About blackmolly

 • Rang
  Pelenkás
 1. Oh, bakker, hát te is? Nagy kár. Nagyon szépen köszönjük az eddigi fáradozásaidat. Halott témáid emléke örökké élni fog!
 2. Szia! Nagyon szépen köszönjük fáradozásodat, de ha nem sértelek meg, kérhetném, hogy a felirat színe sárga legyen? Sajnos ez a kék helyenként eléggé el tud veszni a filmben. Köszi!
 3. blackmolly

  Verdák 3. (Cars 3) 2017 m-1080p WBRip HUN DUB

  köszi a választ! bár nem magyaráztad meg a kérdésemet... hiába m-1080p, ha egyszer csak 804p... vágom, a képarányt is megnézhettem volna, csak jeleztem, hátha véletlenül rossz fájlt töltöttél fel esetleg. és értem én, hogy szinkronos, de a leírásába beleírtad, hogy: Felirat: Időzített magyar teljes (full) felirat a filmhez csatolva. Ami azért (lett volna) jó, mert így este hang nélkül is tudnám nézni (tudom, idióta vagyok, én problémám), de mondjuk a 4 lurkóm a fal másik oldalán, a párom meg mellettem alszik... és nincs fejhallgató kimenet a tévémen. De ezek szerint csak benne maradt az előre kitöltött alapba... Ettől függetlenül megköszönöm munkásságodat, ahogy teszem minden feltöltővel, akitől letöltök! Hálás köszönetem!
 4. blackmolly

  Verdák 3. (Cars 3) 2017 m-1080p WBRip HUN DUB

  Szia! Bocsáss meg, de ha a nevében is 1080p van, meg a mutatott borítón is 1080p van, akkor a fájl miért csak 804p? Ja, és semmilyen felirat nincs hozzácsatolva...

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×