Jump to content

mort

Veterán
 • Pontszám

  13
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

18 Semleges

About mort

 1. Helló! A 6. résznél sajnos hibát jelez kicsomagolásnál (hibás jelszó?) és már kétszer leszedtem, de ugyanaz a baj. Meg tudnád nézni? Köszönöm!
 2. mort

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  De jó hogy újra működtök...de mi ez a gyakori hosszú leállás...? Remélem nem lesz minden 2. héten ilyen...nagyon hiányzik az oldal:)
 3. mort

  Eredet (Inception)

  Szerintem jó film, bár kicsit kusza a történet.
 4. Vacak minőségben nem nézek filmet, a min a dvdscr. Azon belül aztán már lehet eredeti nyelvű, de csak ha ez angolt jelent:)
 5. mort

  Race Driver GRID

  Nekem nagyon tetszik, iszonyó jó a grafika és szerintem azért messze nem annyira arcade, bár persze azért nem is szimulátor. Mindenesetre nagyon várom a teljes verziót.
 6. mort

  Kane & Lynch Dead Men

  Nálam egyszerűen iszonyú...nem nagyon akar elindulni sem, az intro után egyszerűen diavetítést rendez, vagy lefagy...Pedig a gépemen a bioshock pl maxon fut, vagyis elég erős, tuti nem az a gond, hogy nem elég hozzá. Másnak nincs hasonló problémája?
 7. mort

  Hellgate: London

  Én csak a demót próbáltam, de nagyon nem jött be. Béna, évekkel ezelőtti szintű grafika, mellette hatalmas gépigény, és unalmas játékmenet. Szóval valahogy nincs kedvem a fullal vacakolni:)
 8. mort

  Ghost Recon Advanced Warfighter

  Én most kezdtem neki igazán és azért szerintem jó a grafika, pedig eléggé le kelett butítanom. A játék tényleg rohadt nehéz, elég könnyű kipurcanni, de legalább megvan a kihívás
 9. mort

  Ghost Recon Advanced Warfighter

  Én is csak belekezdtem, mert egy atomerőmű kellene hozzá, iszonyú nagy a gépigény...
 10. mort

  DRIVER 4

  A 3-as anno eleinte nem jött be, mert rohadtul szaggatott egy elég jó gépen is. Aztán fejesztettem és futott rendesen. Na, onnan imádtam. Nem volt túl szép, de a hangulat az nagyon ott volt. Szóval én várom hogy jöjjön pc-re is a 4, remélem jobban optimalizálják majd.

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×