Jump to content

Ban-Dee

Veterán
 • Pontszám

  20
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

30 Semleges

About Ban-Dee

 • Rang
  Pelenkás Bajkeverő

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Legutóbb itt jártak

85 profil megtekintés
 1. Szia! Szintén megköszönném, ha újratöltenéd a hiányzó linkeket!
 2. THX, Bro! Még mindig Te vagy a legjobb!
 3. Szia! Leszedtem ezt a sorozatot, köszönöm szépen a feltöltést. Valami viszont nagyon nem kerek ezzel a sorozattal. A 13-as és a 25-ös (vagyis a befejező) részek angolul vannak és feliratot sem találok. Ráadásul az imdb szerint van sorrendbe rakva, de a magyar szinkron számai szerint totál összevissza. Tudnál esetleg nekem segíteni, hogy akkor hogyan kell nézni ezt a sorozatot, hogy ne legyen értelmetlen? Nagyon szépen köszönöm!
 4. Ban-Dee

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Nálam pl. a nyitólap tök más képet ad, mint eddig
 5. Ez mit jelent??? Én tegnap leszedtem az első két részt, ma pedig gond nélkül a negyediket. Akkor most mi van?
 6. Ban-Dee

  Jack Hunter trilógia, BDRip.AVC 2008

  Szia! Az Ugarit és a Menny csillaga linkjei máris hullák sajnos...
 7. És ráadásul az a címe, hogy "Az afgán lista". Se nem "EST-gyűlés", se nem "A poggyász". Itt valami nem teljesen kerek. Segíts légyszi! Köszi előre is.
 8. Ban-Dee

  Jesse Stone M.Collection 2005-2015 WEB-DL.XviD.HunDub.

  Köszönöm szépen a gyors javítást!
 9. Ban-Dee

  Jesse Stone M.Collection 2005-2015 WEB-DL.XviD.HunDub.

  Szia! Ránéznél esetleg a Halál a Paradicsomban c. rész 3-as és 6-os partjára, és a Rejtélyes bankrablás 7-es partjára, mert úgy tűnik, hogy azokat törölte a data. Köszönöm szépen!
 10. Ban-Dee

  Data.hu megint nem korrekt!

  Igény!!!!!!!! Beszarás, hogy, ha valami jól működik (data --- JDownloader) akkor azt valaki biztosan elb@ssza. "Csak most, csak itt, csak nektek, csak értetek, új, még újabb, még jobb, még banánabb ízű banán, csak értetek, csak nektek! A Flessgetet vagy 4-5 éve kidobtam a francba, mert volt JDownloader, ami mindent tudott ......... eddig. SZÉP VOLT FIÚK A DATÁNÁL ÉS A JDOWNLOADERNÉL!!!!!! Csak így tovább! Amúgy bocs, nem szokásom kiabálni, meg offolni, de rendesen kiakadtam rájuk.
 11. Ban-Dee

  Total Comander Vs. Sajátgép

  Nem is kérdés: Total Commander, kábé 25 éve, Norton C-Volkov C-Total C . Nálam még a tabletre is felkerült Androis alá, bár ott nem tetszik annyira.
 12. Ban-Dee

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  ica: Köszi szépen a választ, akkor nem aggódom.
 13. Ban-Dee

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Szia! Tegnap délután és este többszöri próbálkozás ellenére sem tudtam elérni a fórumot. Ez előfordult már régebben is. Ugyanakkor a postokból meg azt látom, hogy másoknak sikerül. Nálam lehet a hiba, vagy a felhő szolgáltató túlterhelt, vagy valami más oka van?
 14. Ban-Dee

  Ötletek A Fórumhoz

  Sziasztok! Nálam van csak a gond, vagy tényleg "szellősebbre" sikerült venni az egyes témák közötti távolságot? Most már olyan ritka lett a fórum, hogy átfúj rajta a szél. Vissza lehetne állítani az eredeti méreteket? (Vagy nálam van a hiba?) Köszi előre is a választ Bocs, asszem ez rossz helyre ment, a Hibák, észrevételekhez akartam írni

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×