Jump to content

brekegi

Veterán
 • Pontszám

  52
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

8 Semleges

About brekegi

 • Rang
  Feltörekvő
 1. Itt sajnos a .z01 fájl sérült , mert csak 26 MB , ami biztosan kisebb , mint kellene . Ezért nem lehet kijavitani és kibontani .

 2. a .z01 fájl csak 36 MB , ami biztosan kisebb , mint a normál méret
 3. [Hidden Content] a z02 fájl a data szerver hiba miatt nem elérhető. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Saját feltöltés, jelszó nincs.
 4. LETÖLTÉS [Hidden Content] The file was removed by administratorReason for deletion: Intellectual property rights
 5. Az egyéb alternativ oldalak , amelyek mostanában indultak még , melyek lehetnek ? Az aprod helyett is van valami , de nem találom....
 6. brekegi

  Teljesen megszűnik az OLX.hu

  Ez is egyfajta globalizáció. Már megszünt és egybeolvadt több hirdetési oldal. Fokozatosan csökken a verseny , lassan nem lesz választék és a kevesebb oldalt könnyebb megfigyelni....
 7. brekegi

  Lehallgatható bármelyik mobilos beszélgetés

  Most már értem , miért nem értem magam... Előbb utóbb be kellett következnie a nagy számok törvénye alapján. Filmekben már percek alatt kiolvasnak a sim kártyáról minden adatot....
 8. Az agressziv gyalogosokat is szűrni kéne a berendezésnek!!" Például a legszélesebb(10 méter) budapesti nagykőrút járdáját karonfogva elfoglalt csoportot is büntetni kellett volna, mert akkor éppen csak az úttesten lehetett "őket" kikerülni. Persze erre még az arcfelismerő is kiakadna , mert mem ismeri fel a cselekedetet. És még mennyi más leszoritás fordul elő járdán: keresztbe forditott 2 babakocsi a gyerek orrtörléséhez....stb.
 9. brekegi

  Furgonnal, 241-gyel, Budapesten?

  Én licitre feltenném és ajánlanám versenyzésre , akárcsak heccből , ki mennyit adna érte. Majd a mérőt készitő céget beperelném hamis adatok miatt.Ismételje meg az adatot. Ha jól tudom legalább 2 mérést kell produkálni az alapfokú hitelesitéshez! Tehát egy mérés nem mérés alapon dupla mérésre kötelezném a hivatásos szerveket 1-2 másodpercen belül!!! De ez csak ötlet.
 10. brekegi

  Furgonnal, 241-gyel, Budapesten?

  Egy ilyen szuperversenyautót kiadhatnának tesztelésre Guiness rekordnak a tolatásos világversenyekre ! Az mért adatok szerint rallyzásra is alkakmas lenne.
 11. brekegi

  Project Zero vs Microsoft: 2-0

  Mondjuk legyen 120 nap a határidő , de ne több . Nem hiszem , hogy azalatt nem lehet normálisan tesztelni a javitásokat. Tökéletes szoftver nincs, de minimalizálni lehet a hibákat!

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×